Maar één op de vijf Franse bedrijven investeert in 2014

Investeerde in 2013 nog eenderde van de Franse bedrijven, voor komend jaar zakt dat naar één op de vijf, aldus Le Figaro. Het is nog nooit zo slecht gesteld met de Franse industrie sinds 25 jaar. Overigens is de verwachting dat de de wereldwijde vraag naar Franse producten stijgt met vier procent, wat overeenkomt met 18 miljard euro. Genoeg geld om te investeren zou je zeggen, maar de bedrijven zijn te onzeker over de economie om te groeien.

Lees ook:De best bezochte toeristische bestemming ter wereld
Lees ook:Frankrijk trekt de broekriem aan
Lees ook:Fransen zijn niet goed in vakantie vieren
Lees ook:Recordjaar voor Louis Vuitton
Lees ook:Frankrijk in recessie

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>