Inschrijving voor prijzen Franse KvK van start

Op 13 juni worden voor de tweede keer de ‘Trophées du commerce France – Pays-Bas’ uitgereikt door de Franse Kamer van Koophandel in Nederland (CFCI Pays-Bas). De prijzen worden uitgereikt tijdens een gala-avond in het Amsterdamse Hotel De l’Europe. Bedrijven kunnen zich nog tot 15 april aanmelden om kans te maken op één van de prijzen.  

Vorig jaar mocht het bedrijf Holland Bikes de belangrijkste prijs van de avond, de Prix Napoléon, mee naar huis nemen. Het bedrijf heeft zich de afgelopen jaren ingezet om de fietscultuur in Frankrijk te bevorderen. En met succes: steeds meer Fransen fietsen tegenwoordig, en niet alleen in Parijs.

Succesvolle bedrijven die een bijdrage leveren aan de Frans-Nederlanse handelsrelatie kunnen zich aanmelden voor een prijs in één van de drie categorieën: Business Development Frankrijk-Nederland, Business Development Nederland-Frankrijk en Innovatie. Bedrijven kunnen zich aanmelden of door derden worden getipt als kanshebber op www.cfci.nl. De jury, onder leiding van de Franse Ambassadeur Pierre Ménat, zal zich daarna buigen over de inschrijvingen.

Patricia Schneiders, directeur CFCI Pays-Bas, weet zeker dat er nog veel te halen valt uit de Frans-Nederlandse samenwerking. “De handelsrelatie tussen Frankrijk en Nederland is hecht en al eeuwen oud. Intussen geloven wij dat er nog meer kansen voor samenwerking zijn. Om die kansen beter zichtbaar te maken, willen wij partijen die hierin een belangrijke rol spelen in de schijnwerpers zetten. Daarom heeft de Franse Kamer van koophandel deze prijzen geïnitieerd.”

Lees ook:Genomineerden ‘Trophées’ Franse Kamer van Koophandel bekend
Lees ook:Zeeland bereidt zich voor op Seine-Scheldeverbinding
Lees ook:Oh! Pays-Bas
Lees ook:Parijs gaat voor eigen domeinextensie .paris
Lees ook:Handelsmissie Wellness 2013 (26 en 27 september 2013)

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>