Gordes. L’endroit préféré de… Liz Lemus.

In de rubriek ‘L’endroit préféré de…‘ presenteren Fransen én francofielen hun favoriete plek in Frankrijk. Vandaag: Gordes (Vaucluse). De favoriete plek van de Amerikaans-Mexicaanse Liz Lemus studente Antropologie en Frans. Ze is sinds september 2013 als uitwisselingsstudente in Aix-en-Provence.

‘Ik verdwaal graag in kleine dorpjes… Daarom ging ik naar Gordes. Het dorpje ligt op een rotswand en kijkt uit over de wijngaarden. Ik bezocht het dorpje in de herfst. Het was er zó mooi! Volgens mij heb ik nog nooit zoiets gezien in Amerika. Het was er erg relaxed en fijn. Echt een plek om te verdwalen… Niemandsland, ver weg van de grote steden.’

 

Lees ook:Barrage de Bimont. L’endroit préféré de Gina Becker
Lees ook:Metz. L’endroit préféré de… Rob van Dijck.
Lees ook:Collioure. L’endroit préféré de… Laurent Corraze
Lees ook:“Wat een mooi boek!” Frans koken met Echt Eten 2 van Jonathan Karpathios
Lees ook:Le Hangar. L’endroit préféré de… Marina Kulik

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>