Monaco Royal Charlotte schittert met dressuur in Cagnes-sur-Mer

Monaco Royal Charlotte Casiraghi heeft afgelopen 10 oktober meegedaan met de dressuur tijdens “GPA Jump Festival” in het zuid-Franse Cagnes-sur-Mer.
Aan de paardenwedstrijden aan de Cote d’Azur deden meer dan 200 ruiters mee uit heel Europa op 60 verschillende onderdelen in tien dagen. Charlotte is het nichtje van prins Albert van Monaco en het kleinkind van Grace Kelly. Ze heeft met Gucci een lucratieve sponsordeal en rijdt al jaren op hoog niveau paardenwedstrijden. Ze kwam afgelopen jaar voornamelijk in het nieuws door haar relatie met de Franse comedian Gad, waarmee ze ongehuwd een zoontje kreeg.
Populair
Het hof van Monaco probeerde de afgelopen jaren de nieuwe prinses Charlotte in de spotlights te zetten en haar populair te maken. Maar door haar vergelegen, soms kille uitstraling, lukte dit maar ten delen. De media zien liever de knappe jonge Charlotte die een eigen willetje heeft en bestempelen haar tot de nieuwe eye-catcher van Monaco.
Het Jump Festival is nog tot 18 oktober in Cagnes-sur-Mer.

 

Lees ook:Sexy kleindochter van Grace Kelly weer vrijgezel
Lees ook:Monaco royal Charlotte Casiraghi prachtig op rode loper Cannes
Lees ook:Zwangere prinses Charlène van Monaco met wijn gespot
Lees ook:Bal de la Rose in Monaco mist prinses Charlène
Lees ook:Prinses Charlène van Monaco bevallen van een tweeling

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>