Leukste beroep ter wereld: ‘Ik ben professioneel zeemeermin’

De Franse Claire heeft wellicht het leukste beroep ter wereld: ze is professioneel zeemeermin. De actrice treedt op tijdens evenementen, gaat op de foto voor liefhebbers en heeft een eigen show onderwater.

Claire la Sirène, zoals haar artiestennaam luidt, heeft diverse outfits die ze zelf gemaakt heeft. De outfits zijn met de hand gemaakt en van latex. Ze kosten ongeveer 700 euro per stuk. Er hangen vier zeemeerminstaarten in haar garderobekast: Een blauwe siliconenstaart die erg veel op een vissenstaart lijkt, een tweede in blauw, groen en zilver, een derde met groen en violet en een vierde helemaal goud gespoten voor speciale shows. Haar borsten bedekt ze met schelpen.

Zoals het een echte zeemeermin betaamd heeft Claire lang golvend haar, een perfect lichaam én niet onbelangrijk: Ze kan twee minuten haar adem inhouden en diverse sierlijke poses aannemen onderwater.

Lees ook:Standbeeld verwijderd wegens te grote borsten
Lees ook:Doria Tillier presenteert als sexy zeemeermin het weer
Lees ook:Annie Leibovitz fotografeert sterren als Disney figuren
Lees ook:Oeps: Tepelmomentje op rode loper voor Franse ster Nabilla
Lees ook:Modetrends 2009

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>