Prins Albert viert in Monaco 70 jaar vrijheid

Prins Albert heeft 3 september in Monaco 70 jaar vrijheid gevierd. Op 3 september 1944 bevrijdden de geallieerde troepen het Prinsendom in Zuid-Frankrijk. Om het jubileum te vieren, speelden 170 inwoners de bevrijding na op het Place des Moulins en het Paleisplein, Prins Albert deed mee.

Voor de gelegenheid was Prins Albert II gekleed in een uniform uit de jaren veertig. Andere deelnemers waren gekleed als soldaten, nonnen en verpleegsters. De zwangere prinses Charlène was niet aanwezig bij het spektakel, de dag ervoor was ze wel bij een traditionele picknick op de nationale feestdag van Monaco.

Lees ook:Prins Albert 10 jaar op de troon in Monaco
Lees ook:Zwangere prinses Charlène van Monaco met wijn gespot
Lees ook:Zwangere prinses Charlène van Monaco straalt op Rode Kruis bal
Lees ook:Doop van de Koninklijke tweeling uit Monaco op 10 mei
Lees ook:Koninklijke foto’s van prinses Charlène uit Monaco

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>