De meest sexy jurken tijdens de opening van het Cannes filmfestival 2014

Mallika Sherawat, Nicole Kidman en Blake Lively

Het filmfestival van Cannes is gisteren van start gegaan. Openingsfilm was Grace van Monaco, waarin Nicole Kidman de hoofdrol speelt. In alle kranten wereldwijd wordt de film afgekraakt. Het verhaal is saai, melodramatisch en botox Nicole lijkt voor geen meter op de elegante Grace Kelly. De Guardian gaf zelfs maar 1 ster aan de film.

Niettemin kwam er een blik vol sterren op de opening af. Hier de mooiste en sexy jurken op de rode loper van het Filmfestival van Cannes 2014.

Mallika Sherwat was prachtig in een mooie blauwe kanten Emilio Pucci jurk. Nicole Kidman had een met juwelen gedrapeerde strapless jurk van Armani aan met Harry Winston juwelen. ‘Avatar’ meisje Zoe Saldana was sierlijk en prachtig in een Victoria Beckham jurk, Christian Louboutin schoenen en Di Grisogono sieraden.
Jurylid Carole Bouquet was elegant in een zilverwitte jurk met een rode clutch. Franse actrice Geraldine Pailhas in het rood op de loper.
Model en actrice Laetitia Casta had een interessante keuze gemaakt voor de glamoureuze avond.
Chinese actrice Zhang Ziyi ging glam in een Rolland Haute Couture jurk met Brian Atwood schoenen, Bochic koppeling, en Chopard juwelen.

 

 

 

 

 

 

Lees ook:Film Grace van Monaco in première op Filmfestival van Cannes
Lees ook:Blake Lively heeft een ‘Angelina-Jolie-been’ op rode loper Cannes
Lees ook:Emma Stone schittert op de rode loper in Cannes
Lees ook:Monaco royal Charlotte Casiraghi prachtig op rode loper Cannes
Lees ook:Biografie over het échte leven van Grace Kelly online

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>