Pamela Anderson naakt voor Frans tijdschrift Purple

Pamela Anderson (46) is uit de kleren gegaan voor het beroemde Franse tijdschrift Purple. Voor de fotoshoot knipte ze ook nog eens haar lange blonde lokken af, waardoor ze met een blond kort kapsel te bewonderen is. Fotograaf Sante D’Orazio had de eer om de ex-baywatchster te fotograferen voor het modeblad. De foto’s zijn een beetje arty farty en wat vooral opvalt is dat de dame op leeftijd enorm is afgetraind. Volgende maand ligt het tijdschrift in de schappen.

Lees ook:Carine Roitfeld lanceert eigen tijdschrift
Lees ook:Carine Roitfeld kiest ‘echte mannen’ voor VMan
Lees ook:Hoera! Brigitte Bardot vandaag 80 jaar! (Foto’s van vroeger)
Lees ook:Tijdschrift van de Gettodrama in het teken van Frankrijk
Lees ook:Marion Cotillard zonder make-up op cover

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>