Kate Moss naakt voor Frans blad ‘Lui’

Kate Moss is uit de kleren gegaan voor het Franse blad Lui (Hij in het Nederlands). Ze werd gefotografeerd de bekende fotograaf Terry Richardson. Behalve Kate’s billen en een glimp van de zwaluw tattoo’s op haar onderrug, staan er in het tijdschrift nog meer foto’s. Volgens Metro France is de cover uitvouwbaar en is het model in nog drie andere poses te zien. Eéntje van voren, één met haar benen in de lucht en één van haar derrière. Sexy lady die 40-jarige Kate!

Lees ook:Hoera! Brigitte Bardot vandaag 80 jaar! (Foto’s van vroeger)
Lees ook:Voor het eerst in 5 jaar weer een zwart model op de cover van Vogue
Lees ook:Topless Kate Middleton op cover Closer
Lees ook:Frans model nieuw vriendje van Katy Perry
Lees ook:Fotografe Kate Barry, dochter van Jane Birkin, pleegt zelfmoord

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>