Jury is niet blij met Miss France uit Orleans

Flora Coquerel (19) is afgelopen weekend verkozen tot Miss France. De schone dame uit Orleans was echter niet favoriet bij de jury. De organisatie had als favoriet Miss Tahiti Mehiata Raria, maar het publiek koos anders.

De nieuwe miss France is 1m82 lang zit in haar tweede jaar studie internationale handel en wil na haar studie in ‘marketing in de luxe sector’ gaan werken. Ze houdt van badminton, naar de bioscoop gaan, mode en reizen. En natuurlijk: Worldpeace!

Lees ook:Miss Frankrijk 2009 is bekend
Lees ook:Wie wordt Miss France?
Lees ook:Kandidate uit Miss France verkiezing gezet
Lees ook:“Miss Universe verkiezing te vulgair voor Miss France”
Lees ook:Kandidate stapt uit Miss France verkiezing

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>