Fotoserie: Mijn favoriete Franse ster en ik (2)

Deze foto is ingestuurd door Sandra Gonlag uit Maassluis. Ze is al 24 jaar lang fan van Vanessa Paradis. Toen de Franse actrice/zangeres voor de opnames van de film Mon Ange in Amsterdam was, heeft Sandra haar voor het eerst ontmoet en deze foto met haar gemaakt.

Ben jij een keer Gérard Depardieu, Charlotte Gainsbourg, Carla Bruni of een andere Franse beroemdheid tegen het lijf gelopen en heb je een foto met hem/haar gemaakt? Doe dan mee met de fotoserie ‘Mijn favoriete Franse ster en ik’ op Frankrijk.blog.nl! Mail je foto naar de redactie: [email protected]. Vergeet niet je naam te vermelden en waar de foto is gemaakt. De leukste inzendingen worden geplaatst op Frankrijk.blog.nl.

Lees ook:Fotoserie: Mijn favoriete Franse ster en ik (1)
Lees ook:Fotowedstrijd: mijn mooiste vakantiefoto (8)
Lees ook:Op zoek naar.. de mooiste Frankrijkfoto’s!
Lees ook:Fotowedstrijd: kiekjes uit la douce France
Lees ook:Frankrijk zoekt de mooiste foto van 14 Julliet

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>