Brigitte Bardot wil geen film over haar leven

Brigitte Bardot wil niet dat er een film over haar leven verschijnt. Dat heeft de 76-jarige actrice op de Franse radiozender Europe 1 gezegd.

Regisseur Kyle Newman, die al maandenlang staat te trappelen om aan de biopic te beginnen, moet zijn plannen voorlopig in de ijskast zetten. Newman wilde zijn vrouw Jaime King de hoofdrol laten spelen in de film en ook daarover was Bardot furieus. “Ik wil niet dat er een film over mijn leven verschijnt en zeker niet als ik vertolkt zou worden door de actrice in kwestie. Niemand kan mij spelen”, verklaarde de actrice in ruste.

De laatste jaren verschenen diverse films over bekende Franse personen. De levens van onder anderen Edith Piaf, Coco Chanel en Serge Gainsbourg kwamen voorbij op het witte doek.

Sekssymbool Brigitte Bardot stopte in 1973 met acteren. De laatste jaren is ze actief als dierenrechtenactivist. Ook kwam ze in het nieuws wegens vermeende racistische uitlatingen.

Bron: Nu.nl. Foto: Michel Bernanau.

Lees ook:Keira Knightley speelt Coco Chanel
Lees ook:Vanavond op tv: docu over Brigitte Bardot
Lees ook:Filmrecensie “Yves Saint Laurent: L’amour fou”
Lees ook:Charlotte Gainsbourg bevallen van zoontje
Lees ook:Mooiste zeldzame foto’s van Brigitte Bardot

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>