Lindsay Lohan aangevallen in Parijs

Lindsay Lohan is vrijdagavond aangevallen door een dierenrechtenactivist. De actrice, die haar liefde voor bontjassen niet onder stoelen of banken steekt, kreeg een zak meel over zich heen, aldus De Telegraaf.

Lohan liep over de rode loper van een nachtclub in Parijs toen ze plotseling werd uitgescholden voor 'bontheks' en een lading meel over zich heen kreeg. De actrice dook een toilet in om haar bonten stola, die ze over een blauw jurkje droeg, schoon te maken en liep vervolgens weer naar buiten om te poseren voor de aanwezige fotografen. De vriendin van Lindsay, de 22-jarige Samantha Ronson was ook van de partij. Zij moest naar verluidt draaien in de nachtclub.

Lees ook:Balmain jurkje op zes covers
Lees ook:Zahia Dehar geniet van ‘sterrenstatus’ in Saint-Tropez
Lees ook:De jurken op het Cannes Filmfestival 2011
Lees ook:Meisje (4) verdronken in zwembad
Lees ook:Miss Nationale krijgt ei naar haar hoofd gegooid (video)

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>