Zelfmoord van Frankrijk is een bestseller

Het Franse boek ‘Le Suicide de Français‘ is de bestseller van dit moment. Het boek is anti-Frans en een klaagzang op het eigen land.

De extreemrechtse journalist Eric Zemmour schreef het boek over de teloorgang van Frankrijk. Nu klagen Fransen altijd over hun eigen land, dus het is niet zo gek dat dit boek goed scoort en maar liefst 5000 keer per dag wordt verkocht. De zure journalist klaagt in zijn boek dat Frankrijk sinds de jaren 70 veel te veel moslimimmigranten heeft toegelaten, te weinig werkt aan de eigen identiteit en zich te veel laat leiden door Europese inmenging.

Zemmour is niet vrij van schandalen, want hij werd eerder al veroordeeld voor het aanzetten tot haat toen hij zich laatdunkend uitliet over Arabieren. Tevens prijst hij het Franse collaborerende bewind in de Tweede Wereldoorlog en beweert hij in zijn boek dat veel Joden gered zijn door hen. Dit valt niet bij iedereen in goede aarde.

De doemdenker stelt dat Frankrijk alleen nog populair is onder toeristen en moslims, maar voor de eigen Fransen geen prettig land meer is. Dat dit wellicht komt, doordat de Fransen steeds egoïstischer, racistischer en homofoob zijn geworden, vergeet mijnheer de journalist voor het gemak. Alsof het nog niet genoeg is, bevalt de rol van de moderne vrouw ook de latente racist niet. Hij vindt dat mannen zich hebben laten ‘castreren’ door de moderne vrouw.

Zemmour is tegen alles, klaagt over zijn eigen land en zeurt op iedere bladzijde van het 500-pagina tellende boek. Typisch Frans dus, niet zo gek dat het goed verkoopt.

 

 

Lees ook:Voed je kinderen op zoals de Fransen dat doen
Lees ook:Het geheime leven van Carla Bruni
Lees ook:Truffels en Champagne: De extravagante uitgaves van Sarkozy
Lees ook:Roman over vluchtelingenkamp bij Calais
Lees ook:Frankrijk favoriete vakantiebestemming van Europeanen

3 Reacties // Reageer

3 thoughts on “Zelfmoord van Frankrijk is een bestseller

 1. Tim Helsloot

  Beetje naar mannetje. Gelukkig niet representatief voor al die geweldige Franse mensen die ik hier in Bretagne tegenkom en heb leren kennen.

    /   Reply  / 
 2. KLOMP

  TESSA HEERSCHOP HEEFT VAN FRANKRIJK DUS HELEMAAL NIETS BEGREPEN, DE VROUW KAN BETER EEN ANDER VAK LEREN….

    /   Reply  / 
 3. Willy

  Zemmour is net zo extreem rechts als jij extreem links en anti-Frans bent! Altijd maar dat linkse politieke gezwets dat de boventoon voert in de media. Europa moet zich laten overspoelen door groepen intolerante mensen die onze culturen haten en als wij er iets van durven te zeggen dan zijn wij racisten. De originele Europeanen worden al jaren de mond gesnoerd onder het mom van zogenaamd “racisme” en “islamofobie”. De originele Europeanen worden al jaren in de steek gelaten door hun politieke leiders. Al jaren is er selectieve verontwaardiging in het nieuws! Kijk bijv eens naar Noorwegen hoe de “culturele diversiteit die ze zo nodig hebben” ze heeft verrijkt. Het aantal verkrachtingen is explosief gestegen, maar de daders aanwijzen is racistisch. Niet over de verkrachtingen komt een verontwaardigd nieuwsbericht, maar over de “racistische” slachtoffers die zeggen dat ze verkracht zijn door donkere islamitische immigranten. Zó diep is Europa gezonken. Zó erg haat onze elite de originele bevolking. Zó hard moet Europa kapot!
  Gelukkig bestaan er schrijvers zoals deze man Wil Zemmour die een tegengeluid laten horen. En lees ook bovenstaande reactie even; ik zeg hierop amen!!!

    /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>