De leukste campings in Frankrijk voor kinderen

Het is hartje winter, maar juist dan is het heerlijk om alvast je voorjaars- of zomervakantie in Frankrijk te gaan plannen. Voor wie kinderen heeft én graag kampeert in la douce France is er nu het boek Kidsproof kamperen, de leukste campings in  Frankrijk.

In het reisboek staan ruim 80 veelal kleinschalige campings door heel Frankrijk, van de Bretagne tot de Provence. Er is voor ieder wat wils: campings aan het water, midden in het bos of bij de boer. Ook staan er adressen in van campings met pipowagens en luxe boomhutten. Bij iedere camping staat praktische informatie (‘handig om te weten’) en tips om leuke dingen te doen in de omgeving.

Ook bevat Kidsproof Kamperen tips om je auto in te pakken, een checklist om te controleren of jouw camping wel ‘puberproof’ is en ideeën om je kinderen bezig te houden op de achterbank van de auto. Het boek is lekker leesbaar, bevat mooie, grote foto’s en is bovendien erg informatief. Een must-have voor een kidsproof kampeervakantie!

Kidsproof Kamperen. De leukste campings in Frankrijk. Uitgeverij: Mo’Media. Aantal pagina’s: 192. ISBN: 978‐90‐5767‐600‐0. Prijs: € 16.95. Het reisboek verschijnt in januari 2013. Meer info: www.momedia.nl/kidsproof

Lees ook:Drie Franse campings genomineerd voor Kindercamping van het Jaar
Lees ook:Vorstelijk kamperen in Frankrijk
Lees ook:‘Glampers’ in Frankrijk
Lees ook:Vier Franse campings genomineerd voor Camping van het Jaar
Lees ook:Nieuw: Het grote ANWB Reisboek Europa

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>