Win boek De Schaduw contra de Schorpioen!

Sinds vorige week ligt ‘ie in de winkels: een nieuw avontuur van de legendarische hoofdinspecteur Charles C. M. Carlier, alias ‘de Schaduw’, geschreven door Havank Ross (Tomas Ross). Het nieuwe boek heet De Schaduw contra de Schorpioen.

Een reeks aanslagen zet Frankrijk in vuur en vlam. Wie er achter deze terreurdaden zit kan niemand met zekerheid zeggen, maar er wordt gewezen naar de PPRR, een nieuwe politieke partij die de nazaten van Lodewijk XVI en Marie-Antoinette opnieuw op de troon wil zetten. En met de verkiezingen in aantocht, neemt hun populariteit toe. Maar commissaris Charles C. M. Carlier heeft wel andere dingen aan zijn hoofd. De Schaduw verdiept zich namelijk in de mysterieuze verdwijning van een Amerikaan nabij Cassis. Henri Slade was de neef en erfgenaam van de schatrijke Eulalia Pulver, ook wel bekend onder haar artiestennaam Lola Lamour. Slade is op zee verdwenen en waarschijnlijk verdronken, maar zijn lichaam is nooit gevonden. Merkwaardig, hoogst merkwaardig, vooral omdat er die avond ook werd ingebroken in een laboratorium daar niet ver vandaan…

Van dit spannende boek mag Frankrijk.blog.nl drie exemplaren weggeven! Het enige wat je hoeft te doen om kans te maken op De Schaduw contra de Schorpioen, is de volgende prijsvraag beantwoorden:
Wat is het Franse woord voor ‘schaduw’?

A) L’arbre
B) L’ombre
C) Le shade

Weet jij het antwoord, stuur dan een mail naar de redactie: [email protected], o.v.v. “De schaduw”. Vermeld hierbij je naam en adres. Inzenden kan t/m 17 november 2011. Bulkinzendingen van prijsvragensites worden niet geaccepteerd en zullen een klachtmelding krijgen. De winnaars krijgen het boek thuisgestuurd. Over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd.

De Schaduw contra de Schorpioen. Havank Ross. Uitgeverij: A.W. Bruna. Aantal pagina’s: 176. Prijs: € 17,95. ISBN: 978 94 005 0020 4.
Het boek is ook verkrijgbaar als e-book. Prijs: € 14,50. ISBN: 978 90 449 6517 9.

Lees ook:Waarom worden Franse vrouwen niet dik?
Lees ook:Win boek Ratjetoe van Marion Everink!
Lees ook:Win reisgids 100% Zuid-Frankrijk!
Lees ook:Win kookboek Waarom Franse vrouwen niet dik worden!
Lees ook:Preview: Carine Roitfeld’s boek Irreverent

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>