Dieren tellen in het Frans met nieuwe kinder-app

Un, deux, trois… Wil je je kinderen leren tellen in het Frans? Dat kan spelenderwijs met de nieuwe app voor kinderen: Tel de dieren!

Kinderen vanaf twee jaar leren met deze app op een speelse manier tellen; door met hun vinger één bokkige pony te prikken, drie konijnen uit een hoge hoed te toveren of een taart te redden uit de klauwen van 20 hongerige mieren. Bij ieder dier dat je aanraakt, gebeurt er iets verrassend, van een poepend hondje tot het rondspringen met zes kikkers en het jagen op 18 mugjes. De grappige geluidjes erbij stimuleren kinderen om door te gaan. Tel de Dieren! leert kinderen bovendien spelenderwijs om hoeveelheden te koppelen aan getallen; een vaardigheid die je nodig hebt om te leren rekenen.

Met Tel de Dieren! leren kinderen tot 20 tellen in  zestien verschillde talen, waaronder Frans, Spaans, Engels, Duits, Arabisch en Chinees. De kinder-app is geschikt voor de iPhone en iPad en is verkrijgbaar voor € 2,99. Meer info: www.appracadabra.com

Lees ook:Frans voorleeswoordenboek voor kinderen
Lees ook:Doe-boek voor kinderen: Bonjour France!
Lees ook:WIN woordenboek Populair Frans!
Lees ook:Zelf Frans leren via Internet
Lees ook:Cadeautip voor kerst: Meer sjans met Frans!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>