Win reisgids 100% Zuid-Frankrijk!

Zuid-Frankrijk: de geur van lavendel, knoflook en kruiden, het geluid van krekels in de zomerhitte en de smaak van een frisse pastis onder de platanen. Filmsterren spotten in Cannes, Baskische dorpen bezichtigen in de Pyreneeën en surfen aan de Côte d’Argent. In Zuid-Frankrijk kan het allemaal.

In de nieuwe reisgids 100% Zuid-Frankrijk vind je alle highlights van de regio, maar ook achtergrondinformatie en ‘insider tips’ over de leukste adresjes. De gids bevat plattegronden en een indruk van de plaatselijke menukaart. Het boek is handig ingedeeld in verschillende gebieden: Côte d’Azur, Côte d’Argent, Provence, Rhônevallei, Languedoc-Roussilon en de Pyreneeën.

Van deze handige en mooie reisgids mag Frankrijk.blog.nl vijf exemplaren weggeven! Het enige wat je hoeft te doen om kans te maken op de reisgids 100% Zuid-Frankrijk, is de volgende prijsvraag beantwoorden:
De winkelstraat in Cannes heeft de meeste winkels per hoofd van de bevolking in Frankrijk. Hoe heet deze bekende straat?

A) Champs-Elysées
B) Boulevard de la Croisette
C) Rue d’Antibes

Weet jij het antwoord, stuur dan een mail naar de redactie: [email protected], o.v.v. “100% Zuid-Frankrijk”. Vermeld hierbij je naam en adres. Inzenden kan t/m 13 september 2011. Bulkinzendingen van prijsvragensites worden niet geaccepteerd en zullen een klachtmelding krijgen. De winnaars krijgen de reisgidsen thuisgestuurd. Over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd.

100% Zuid‐Frankrijk. Frederik Crone. Uitgeverij Mo’Media. ISBN: 978‐90‐5767‐521‐8. Prijs: € 14,95. Meer info: www.100procenttravel.com

Lees ook:Win reisgids 100% Provence & Côte d’Azur!
Lees ook:Win reisgids 100% Parijs!
Lees ook:Win reisgids KidsKompas Parijs!
Lees ook:Win DVD-box Franse Filmkomedies!
Lees ook:Win DVD-box Jacques Tati Collectie!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>