Win kookboek Waarom Franse vrouwen niet dik worden!

Met haar bestseller Waarom Franse vrouwen niet dik worden heeft Mireille Guiliano definitief de vraag beantwoord hoe je van eten kunt genieten en toch slank kunt blijven. Nu, in haar allereerste kookboek, heeft ze voor haar miljoenen lezers de recepten bijeengebracht die de hoeksteen van haar filosofie vormen: eenvoudig te bereiden maaltijden met verse ingrediënten van het seizoen, en zonder dat ze daarbij heerlijkheden als chocolade en toetjes uit de weg gaat.

Lekker eten én toch slank blijven, Mireille Guiliano bewijst dat het kan. In haar kookboek zijn heerlijke recepten te vinden, van gestoomde zeeduivel met groenten tot zoete-aardappelfrietjes. Maar de favorieten van de Frankrijk.blog.nl-redactie zijn toch de heerlijke desserts als crêpes en pittige chocolademousse. 

Van dit kookboek mag Frankrijk.blog.nl maar liefst drie exemplaren weggeven! Het enige wat je hoeft te doen om kans te maken op een boek, is de volgende prijsvraag beantwoorden:
Hoeveel exemplaren van Mireille Guiliano’s eerste boek Waarom Franse vrouwen niet dik worden zijn er wereldwijd verkocht?

A) Minder dan één miljoen
B) Tussen de één miljoen en drie miljoen
C) Meer dan drie miljoen

Weet jij het antwoord, stuur dan een mail naar de redactie: [email protected], o.v.v. “Kookboek”. Vermeld hierbij je naam en adres. Inzenden kan t/m 3 maart 2011. Bulkinzendingen van prijsvragensites worden niet geaccepteerd en zullen een klachtmelding krijgen. De winnaars krijgen de boeken thuisgestuurd. Over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd.

Waarom Franse vrouwen niet dik worden – Het kookboek. Mireille Guiliano. Uitgeverij De Arbeiderspers. Prijs: € 21,50. ISBN: 9789029573924. Meer info: www.mireilleguiliano.com

Lees ook:Waarom worden Franse vrouwen niet dik?
Lees ook:Recept: Magische preisoep
Lees ook:Recepten van Franse klassiekers
Lees ook:Moelleux in allerlei varianten
Lees ook:Fransen blijven slank door eetgewoontes

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>