Nieuw: Het grote ANWB Reisboek Europa

De ANWB geeft deze maand een prachtig boek uit: Het grote ANWB Reisboek Europa. In het boek wordt veel aandacht besteed aan Frankrijk. Bijna elke regio van la douce France komt aan bod: van Parijs en Lyon tot Bourgondië en Dordogne. Het boek bevat niet alleen veel achtergrondinformatie, maar ook prachtige foto’s. In totaal staan er 1500 afbeeldingen in. Hierdoor is het boek niet alleen handig als je wat meer te weten wilt komen over een vakantiebestemming, maar ook een lust voor het oog.

Uiteraard komen naast Frankrijk ook andere Europese landen aan bod in het boek. Er wordt aandacht besteed aan de bekende steden (zoals Londen en Rome), maar ook plekken die wachten om ontdekt te worden. De Baltische staten, St. Petersburg, Ronda in Zuid-Spanje, Corsica, Malta en de Schotse Highlands zijn een paar van die bestemmingen die tot de verbeelding spreken.

Het grote ANWB Reisboek Europa. ANWB. Aantal pagina’s: 672. Prijs: € 14,95. Exclusief voor leden.Verkrijgbaar bij alle ANWB-winkels en te bestellen via anwb.nl.

Lees ook:Alarmcentrale ANWB heeft het druk
Lees ook:Drie Franse campings genomineerd voor Kindercamping van het Jaar
Lees ook:De leukste campings in Frankrijk voor kinderen
Lees ook:Europa is blij met Obama
Lees ook:Drukte op snelwegen door Hemelvaart

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>