Bijzondere geheime plekken in Parijs

Toeristen weten in Parijs precies waar ze moeten zijn: De Notre Dame, het Louvre, Montmartre en zo zijn er nog wel tien typische attracties te noemen. Maar wat als je iets anders wil zien in Parijs?

Rendezvous En France heeft een lijst gemaakt met bijzondere plekken onder de noemer Parijs, maar dan anders. Ze adviseren je eens te gaan kijken bij een streetfoodfestival, oftewel een bijeenkomst met foodtrucks vol met lekkere hapjes.

Denk ook eens aan hoe je de stad bezoekt. Ga je met de metro of lijkt je het wat om te gaan fietsen? Of nog bijzonderder: een keertje joggen. Dat zie je toeristen niet vaak doen.

Ook op het gebied van musea is er nog veel te ontdekken, want het Louvre is dan het grootste museum, de hoofdstad heeft meer te bieden. Bijvoorbeeld het Picassomuseum.

Een leuke lijst voor wie Parijs voor de tweede keer bezoekt, want de eerste keer moet je gewoon lekker naar de Eiffeltoren en de Champs-Elysée.

 

Lees ook:Frankrijk op de vakantiebeurs 2014
Lees ook:Ontdek het Louvre
Lees ook:Het Arabische Louvre opent in 2013
Lees ook:Recordaantal bezoekers Eiffeltoren
Lees ook:Picasso expositie Parijs

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>