Eerste beelden van Leá Seydoux als nieuwe Bondgirl

De Franse actrice Léa Seydoux is de nieuwe Bondgirl. Deze week werden opnames gemaakt in Londen en daarop is te zien hoe ze met Daniël Craig filmt op een speedboot. Ze staat zelf achter het stuur, maar bij de echt snelle opnames neemt een stuntvrouw het over. 

De carrière van de 29-jarige Léa Seydoux gaat als een speer. Ze is het gezicht van Prada, schitterde deze week op de rode loper van Cannes en wordt alom geroemd voor haar succesvolle films, zoals La Vie d’Adèle.

Zie meer foto’s van de James Bond opnames op een speedboot bij Nautica.

Lees ook:Emma Stone schittert op de rode loper in Cannes
Lees ook:Frans talent Léa Seydoux naakt voor Prada
Lees ook:Blake Lively heeft een ‘Angelina-Jolie-been’ op rode loper Cannes
Lees ook:De jurken op het Cannes Filmfestival 2011
Lees ook:Franse actrice wordt Bondgirl

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>