Dit weekend de Franse Dagen in Noord-Brabant

Voor alle fans van Frankrijk organiseren de magazines En Route, Côte & Provence en Maison en France de Franse dagen bij Kasteel Heeswijk. Hierbij staat La Douce France centraal. 

Met een uitgebreid muziekprogramma op het centrale kasteelterras. Artiesten waaronder finalisten van het gerenommeerde Concours de la Chanson zoals Davine, Britta Maria & Maurits en Marjolein Polfliet, treden er op.

Struinend over de ‘Marché de France’ treft u Franse streekproducten, brocante en meer van Franse origine. Proef bijzondere wijnen op de wijnproeverij met ook Nederlandse wijnbouwers uit Frankrijk. Een bijzondere vakantie? Maak kennis met de mogelijkheden die er zijn op het gebied van vakantiehuizen, workshopvakanties of bij charmante chambres d’hôtes.

Kinderen en volwassenen kunnen zich bekwamen in het Jeu de Boules spel op Place Petanque U kunt de hele dag deelnemen aan workshops over Frankrijk, de Franse taal, cultuur, het Franse chanson en natuurlijk de Franse geschiedenis van Kasteel Heeswijk..

Vergeet niet het kasteelmuseum met een speciale expositie over, en muziek uit, de periode dat zonnekoning Lodewijk XIV er verbleef in het rampjaar 1672. Twee dagen lang wappert de Franse Koninklijke vlag weer op de kasteeltoren… want ‘Franser’ wordt het niet dit voorjaar!

Praktisch

De Franse Dagen vinden plaats op Kasteel Heeswijk (nabij ’s-Hertogenbosch) van 11.00 uur tot 18.00 uur. Zaterdagavond vindt aansluitend een geanimeerde Soirée Française plaats op het kasteelterras.

Actuele informatie en tickets op: www.defransedagen.nl.

Toegang

Entreeprijs is € 12,50 of € 10,- in de online voorverkoop

Over Publièra Publishers

Publièra Publishers richt zich op liefhebbers van Frankrijk met tijdschriften als En Route, Côte & Provence en Maison en France, en diverse evenementen. De Franse Dagen is hét jaarlijkse voorjaarsevenement voor de echte Francofiel.

Lees ook:Franse Dagen in Nederland
Lees ook:De Franse Dagen
Lees ook:Muziek: Elke dimanche wéér een liedje
Lees ook:Tour de France live volgen
Lees ook:‘Onteren’ vlag is strafbaar

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>