Sophie Marceau en Louis Funès verkozen tot favoriete acteurs van Frankrijk

Louis de Funès en Sophie Marceau

Sophie Marceau en Louis de Funès zijn verkozen tot favoriete acteurs van Frankrijk volgens onderzoeksbureau BVA. Funès is bekend van de politiefilms in St. Tropez, Marceau kennen we in Nederland wat minder goed, ze is wellicht nog het bekendste van haar rol als bondgirl in The World is Not Enough met Pierce Brosnan. Marceau werd op haar 14de bekend als actrice door haar rol in de film La Boum

Lees ook:Franse actrice Olga Kurylenko wordt wellicht Wonder Woman
Lees ook:Hiep hiep hoera, Catherine Deneuve 71 jaar!
Lees ook:Franse Rokjesdag levert 11.000 euro op
Lees ook:De top25 meest sexy Françaises volgen mannentijdschrift GQ
Lees ook:Franse actrice wordt Bondgirl

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>