Frankrijk ontdekt vintage kamperen in oude caravans

Frankrijk ontdekt vintage kamperen in oude caravans. En niet zomaar Kip-modellen, maar chique jaren ’50 caravans uit Amerika, zo meldt Rendez-Vous en France

De Spartanette en de Airstream Safari zijn twee caravans uit de jaren 50 die uit Amerika naar de Dordogne zijn overgebracht. Ze zijn helemaal gerenoveerd en ingericht met meubels uit die tijd. Deze originele accommodaties zijn geschikt voor 2 personen. De Amerikaanse roadtrips zijn voorbij, en de caravans hebben een mooi plaatsje in een prachtig park bij een oude villa met zwembad in de Dordogne gekregen.
Hoewel de caravans officieel gemaakt zijn voor vier personen, worden ze verhuurd voor maximum 2 personen. Een heerlijk comfortabel appartementje met de sfeer van een caravan (knus en gezellig, duurzaam, in de natuur).

De « 1948 Spartanette » is uitgerust met een eethoek, een keukentje, een slaapkamer met een tweepersoonsbed en een toilet met een wastafel (geen badkamer).
De « Airstream Safari 1959 » is uitgerust met een eethoek, een keukentje, een slaapkamer met 2 lits jumeaux en een badkamer met douche, wastafel en toilet. De caraavans zijn niet goedkoop, een overnachting kost 90 euro voor twee personen en je moet minstens drie nachten afnemen. Het seizoen loopt van 15 mei t/m 15 september 2015.

 

 

Lees ook:Vrouw zit drie weken opgesloten in badkamer
Lees ook:Boeing komt met meest luxe businessclass ter wereld
Lees ook:Cinema: Le Chat Botté en andere nieuwe Franse films
Lees ook:Nederlandse overleden na noodweer op camping
Lees ook:Overnachten in een Franse koe

1 Reacties // Reageer

One thought on “Frankrijk ontdekt vintage kamperen in oude caravans

 1. Esther Berghuis

  Hallo,
  Ik kan niet in dit artikeltje vinden waar in de Dordogne dit is en bij wie ik eventueel zou kunnen boeken.

  Die info zou ik wel graag hebben.

  groet

    /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>