Dit is het slechtste restaurant van Parijs

La Compagnie des crêpes, in het 12de arrondissement van Parijs, is het allerslechtste restaurant van de stad, volgens Tripadvisor. De krant Figaro wilde dit met eigen ogen zien en ging even langs, ze konden niet anders dan de internetpagina gelijk geven…

De journalist van Le Figaro was gewaarschuwd, maar ging toch even langs. De eieren blijken niet goed gekookt, de pannenkoeken zijn niet zelf gemaakt, maar komen uit de fabriek en de salade kwam rechtstreeks uit een zakje. Zoiets kun je niet maken in het gastronomische Frankrijk, waar er zelfs een wet is die voorschrijft dat brood bij een bakkerij vers gebakken moet worden en niet uit de fabriek mag komen.

Dat het pannenkoekenrestaurant zich presenteert met ‘streekgerechten uit Bretagne’ is al een slecht teken, vindt Figaro. De streek staat immers niet bekend om culinaire hoogstandjes. Al met al is het niet aan te raden te gaan eten bij dit restaurant, we vragen ons af wanneer de twee ‘onafscheidelijke vrienden’ die het restaurant runnen failliet gaan…

 

Lees ook:Dit is het beste restaurant van Frankrijk 2014
Lees ook:Help, de croissant sterft uit!
Lees ook:Website fietsroute Vélodyssée gelanceerd
Lees ook:Steenzacht
Lees ook:Uitgelicht: de croissant

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>