Luxe oldtimers en mooie meiden bij Franse autorace Arts en Elegance

Het historische Franse Chateau de Chantilly was afgelopen weekend decor voor de autowedsrijd Arts en Elegance. Deze wedstrijd die om ‘elegance’ draait werd populair in de jaren twintig en was lange tijd een elitefeestje van de adel. Inmiddels mag ook het plebs meerijden, mits ze in bezit zijn van een mooie oldtimer.

Rondom het evenement met de autorace wordt een stijlvolle picknick in de luxe tuin van het kasteel georganiseerd. De mannen pronken niet alleen met hun bolides van de merken Morgan, Bentley, Bugatti en Delaye, maar ook met hun vrouwen uit diverse bouwjaren. De dames zijn goed gekleed en stijlvol, precies volgens de dresscode. Aan tafel wordt champagne gedronken uit kristallen fluiten en kaviaar gegeten. Publiek is welkom en meer dan 10.000 mensen kwamen de deelnemers bewonderen.

Het evenement wordt ook aangegrepen door huidige merken om reclame te maken, zoals Citroën, Peugeot, DS, Renault, Maserati, McLaren, Porshe en Aston Martin. Geheel in stijl nemen zij een auto mee die past in de cultuur van het evenement.

Aankomend weekend organiseert de autoclub Optic 2OOO haar Concours d’Elegance in Touquet. Wederom een feestje wat draait om zien en gezien worden.

Ook echte PK’s tonen hun kunsten

Lees ook:Elektrische auto’s in opmars
Lees ook:Peugeot gaat meer investeren in Frankrijk
Lees ook:‘Peugeot wil 10.000 banen schrappen’
Lees ook:Vanessa Paradis in nieuwe reclame Chanel
Lees ook:Top Gear krijgt Franse versie op televisie

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>