Paris Plage: Waar kun je zonnen aan de Seine?

Een paar jaar geleden kwam Parijs op het geweldige idee om een strand te bouwen naast de Seine. Compleet met zand, parasols en douches kunnen toeristen en Parijzenaren genieten van een dagje strand in eigen stad.

Paris Plage is uitgegroeid tot een groot succes, waarbij er nu zelfs strandtenten staan. Volgende maand gaat het strand weer open.

Op de oevers van de Seine en het Bassin de la Villette zijn strandgangers welkom van 19 juli t/m 17 augustus. Op het strand worden activiteiten georganiseerd als tai chi, een misttuin, Festival Fnac Live met muziek, strandtenten en een bibliotheek met boeken voor op het strand. Aan alle doelgroepen en alle leeftijden is gedacht.

waterrecreatie

In het Bassin de la Villette kunnen watersporters kajakken, zeilen, waterfietsen, lopen in drijvende bollen, waterfietsen en nog veel meer activiteiten ondernemen. Wie liever droog blijft, kan gneieten van tai chi, petanque, honkbal, tafeltennis of jeu de boules.

Lees ook:Paris Plages: stadsstranden in Parijs
Lees ook:Meer dan 300 stand-up-paddlers over de Seine in Parijs
Lees ook:Nog geen boeken bij start schooljaar
Lees ook:Onbekend stuk van Mozart gevonden in Frankrijk
Lees ook:Manuscript Da Vinci ontdekt in Franse bieb

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>