Overzicht van gratis Franse musea in 2014

De meeste Franse musea zijn op zondag gratis. Maar daarnaast hebben ze ook speciale acties op andere dagen. De website PlusFrance maakte een overzicht van zestien musea waar je gratis of met korting inkan dit jaar. Onder meer het Museum La Piscine in Roubaix, wat op bovenstaande foto staat is te bezoeken. De 16 Noord-Franse musea zijn tot 1 februari 2015 te bezoeken voor een speciaal tarief. Ga met z’n tweeën en betaal de toegang voor één persoon. De speciale kortingsbonnen zitten in de toeristische gids ‘Op stap in Noord-Frankrijk’ die gratis is aan te vragen via www.opstapinnoord-frankrijk.com.

Lees ook:Gratis naar Franse musea
Lees ook:Mysterieuze dokter van Kim Jong-il is een Fransman
Lees ook:Parijs voor een prikkie
Lees ook:Uitverkoop gaat van start in Parijs
Lees ook:Streekproducten van Nord – Pas de Calais

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>