Frans restaurant serveert alleen toetjes

Een Frans restaurant serveert alleen toetjes. Ja, het is echt waar. Nadat Parijs al een restaurant had met zestig soorten water, een restaurant met alleen popcorn, is er nu een restaurant met alleen toetjes. Restaurant Dessance noemt iets een toetje als er geen vlees of vis inzit en het niet te zuur is. De gasten krijgen een viergangenmenu voor 44 euro, waarbij de toetjes bestaan uit bijvoorbeeld groene appelbollen met truffelaardappel, rode biet met witte chocolade, cranberry of rucola met marjolein. Ja, het zijn geen simpele gebakjes die je krijgt en je bent ook niet misselijk na vier gangen, want de chefkok zorgt ervoor dat je een heerlijke avond hebt. En anders is daar nog de sommelier die bij iedere gang een nieuw glas wijn neerzet. Zo kom je de avond wel door.

Lees ook:Dit is het beste restaurant van Frankrijk 2014
Lees ook:Moelleux in allerlei varianten
Lees ook:Terras op 8e etage Galeries Lafayette geopend
Lees ook:Oud en Nieuw vieren in Frankrijk
Lees ook:Veertiende editie van de chocoladebeurs in Parijs

1 Reacties // Reageer

One thought on “Frans restaurant serveert alleen toetjes

  1. Nicky / www.frankrijk.nl

    Ha, dat klinkt bijzonder, goeie tip!
    Op frankrijk.nl staan ook leuke tips voor restaurants in Parijs.

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>