Mysterieuze Française met geheugenverlies op Spaans strand gevonden

Een jonge Française van 24 jaar oud is gedesoriënteerd en met geheugenverlies gevonden op een strand in Noord-Spanje. Ze droeg op haar handen de mysterieuze tekst: “Forgive me, I failed”.

Het meisje werd 12 februari opgemerkt door Spaanse vissers. Ze had geen identiteitspapieren, liep met blote voeten en was duidelijk in de war, schrijft Sud-Ouest. Gedurende vijf dagen bleef ze anoniem, omdat ze haar eigen naam niet meer wist en ook niet wist waar ze vandaan kwam. De politie kwam er 11 februari achter dat een vrouw werd vermist uit Toulouse. De Française zou per auto tot aan Oviedo hebben gereden. Haar familie verloor daarna contact met haar en schakelde de overheid in.

Omdat het meisje geheugenverlies heeft, is niet bekend wat er gebeurd is. Na onderzoek in het ziekenhuis, blijkt ze gelukkig niet seksueel misbruikt te zijn. Wel was ze in Frankrijk lichtelijk depressief, nadat ze in januari een geweldsdelict had meegemaakt. Wellicht heeft ze hierdoor een psychose of een shock opgelopen.

Lees ook:Franse peuter opgevangen door Russische toeriste
Lees ook:Pasgeboren baby uit raam gegooid
Lees ook:Slachtoffer bomaanslag Caïro was 17-jarige Française
Lees ook:Ribéry geeft seks met Zahia toe
Lees ook:Frans familiedrama met Nederlandse moeder

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>