Lekker fietsen en wandelen in Frankrijk

Lekker fietsen en wandelen in Frankrijk, wie wil dat nu niet? Het land kent diverse goede wandelroutes, maar ook fietsvakanties zijn populair. Toen ik nog in Frankrijk op een camping werkte, kwamen er geregeld fietstoeristen langs, die zelfs een speciale korting kregen op de camping omdat ze geen auto bij zich hadden en dus een kleinere plek konden uitkiezen.

In Nederland kunt u de reis alvast voorbereiden door naar de Fiets- en Wandelbeurs te gaan. Dit jaar vindt de Fiets en Wandelbeurs plaats op zaterdag 1 en zondag 2 maart 2014 in de Rai te Amsterdam.

U vindt het Frankrijkpaviljoen in Hal 11 op stand F50. Meer dan tien fietsbestemmingen uit la douce France zijn aanwezig om u te informeren. Maar ook enkele fietsroutes waaronder de genomineerde voor de “beste fietsroute van het jaar 2014”, de Tour de Manche (Normandië en Bretagne), en de Franse fietsfederatie. Voor een overzicht van de exposanten klikt u hier.

Korting op Entree
Tussen 15 en 28 februari betaalt u met de vroegboekingskorting € 12,- voor een entreekaartje, aan de kassa kosten de entreekaarten € 14,-. Kinderen tot 12 jaar onder begeleiding mogen gratis naar binnen.

Klik op de link om te profiteren van deze actie: klik hier

Bekijk hier de exposanten van het Frankrijkpaviljoen.

Lees ook:Frankrijkpaviljoen op ANWB Kampeerdagen
Lees ook:Parool-journalist volgt Tour de France, een eerste verslag vanuit camping Chantecler
Lees ook:Frankrijkpaviljoen op Vakantiebeurs 2012
Lees ook:Vorstelijk kamperen in Frankrijk
Lees ook:Expositie Le Tour de France

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>