Léa Seydoux verleidt het beest op meesterlijke wijze

De Franse actrice Léa Seydoux, bekend van de lesbische film La Vie D’Adèle, schittert in de nieuwe film La Belle et la Bête. Het kostuumdrama had het budget van een gemiddelde Hollywoodfilm en daarom wordt er veel verwacht van de film. La Belle et la Bête kwam deze week uit in de Franse bioscopen en ondanks dat de cineasten wat kritiek hebben, schittert de romance van Belle en het Beest van het scherm.

La belle et la bête speelt zich af in 1720. Een geruïneerde koopman moet met zijn zes kinderen, waaronder de vrolijke Belle, naar het platteland verhuizen. Als de koopman een roos steelt van het Beest wordt hij ter dood veroordeeld. Belle besluit de plaats in te nemen van haar vader. Eenmaal op het kasteel van het Beest aangekomen blijken de zaken er toch een stuk sprookjesachtiger aan toe te gaan.

In België draait de film al, in de Nederlandse bioscoop te zien vanaf 24 april 2014.

Lees ook:Familiefilm Du Vent dans mes Mollets
Lees ook:Films op TV5 Monde – eind april
Lees ook:Cinema: Het leven van Coco Chanel
Lees ook:‘DSK is half mens, half varken’
Lees ook:Filmrecensie: Copacabana

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>