Transparante Franse kunst scoort goed in Duitsland

Kunstenaar Thierry Wintrebert maakt speciale doorzichtige blokken met objecten erin verwerkt. Zijn favoriete objecten zijn schepen en schelpen. Het levert aparte kunstwerken op, die er leuk uitzien.Wintrebert staat deze week op Boot Düsseldorf en de aandacht voor de stand is enorm. Dat mag ook wel, want de kunstwerken zijn opvallend en mooi.

Hier een collectie:

Lees ook:Bizarre kunst: mooi of lelijk?
Lees ook:Jean Paul Gaultier ontwerpt meubels
Lees ook:Beroemde wijn en objecten van Napoleon geveild
Lees ook:Toeristenboot gezonken in de Seine
Lees ook:Russische kunst in het Louvre

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>