Franse uitverkoop van start: Shoppen!

De Franse uitverkoop is van start gegaan! Nu de Soldes de tweede week ingaan, is het pas echt genieten. Schoenen en kleding met 80 procent korting, zijn geen uitzondering. Maar ook elektronica gaat in de aanbieding. Franse winkels mogen maar twee keer per jaar uitverkoop houden en dus gaat dan alles in de aanbieding. De winteruitverkoop duurt nog tot 11 februari.

 

Lees ook:Uitverkoop van start!
Lees ook:Uitverkoop gaat van start in Parijs
Lees ook:Januari 2009: uitverkoop in Parijs!
Lees ook:Fotoreportage winter in Parijs
Lees ook:Uitverkoop gestart!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>