Woody Allen filmt in Zuid-Frankrijk ‘Magic in the Moonlight’

Woody Allen filmt zijn nieuwe film ‘Magic in the Moonlight’ aan de rivièra. Het wordt een romantische komedie in de jaren ’20. Aangezien de Cote D’azur nog veel monumenten heeft staan, is het makkelijk om daar een historisch verhaal te filmen.

Er is nog niet veel bekend over de nieuwe film, behalve dat Colin Firth, Emma Stone en Marcia Gay Harden erin meespelen en het om een Engelsman die van jazz houdt draait. In welke stad de opnames zijn, is op dit moment niet bekend. Maar wij gokken op Nice, aangezien daar vele jazzfestivals zijn. En natuurlijk Cannes, vanwege het filmfestival van Cannes.

Lees ook:De jurken op het Cannes Filmfestival 2011
Lees ook:Tips: naar de film in Parijs
Lees ook:Film Grace van Monaco in première op Filmfestival van Cannes
Lees ook:'L'Arnacoeur' in Engelse bioscopen
Lees ook:Filmrecensie Midnight in Paris

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>