Kerst in Disneyland Parijs

Disneyland Parijs is klaar voor de kerst. Het familiepark is omgetoverd tot een feestelijk kerstparadijs. Iedere dag wordt tussen 17 en 18 uur een enorme kerstboom verlicht, waarbij het sneeuwt. Nepsneeuw natuurlijk, maar wel ontzettend mooi. Daarna volgt er een spectaculaire kerstshow met als klap op de vuurpijl een grootse vuurwerkshow.

In het hele park lopen verklede personages rond en er zijn diverse kerstshows te bewonderen voor kinderen vanaf drie jaar oud. De 26 restaurants bieden speciale kerstmenu’s aan met luxe hapjes zoals foie gras en coquilles st. Jacques. Een ontzettend mooie manier om kerst door te brengen in Frankrijk.

Lees ook:Kerst vieren in de Franche-Comte
Lees ook:Dieren tellen in het Frans met nieuwe kinder-app
Lees ook:Metrostations in Parijs omgetoverd tot zwembad of restaurant
Lees ook:Kerst in Disneyland Paris
Lees ook:Kerst in Disneyland Paris (1)

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>