Les Marseillais reviennent

De Franse versie van Oh Oh Cherso is terug. Vorig jaar gingen les Marseillais naar Miami, dit jaar is hun vakantiebestemming Cancun.

Vanaf de volgende week te zien op de Franse zender W9. Wie vanuit Nederland wil meekijken, moet even naar youtube surfen. Voor Cancun, zie video. Voor Miami, zie video 2. Zo kun je je Frans bijhouden, al kun je sommige woorden maar beter niet uitspreken in het dagelijkse leven in Frankrijk. Uiteraard spreken de hoofdrolspelers, net als in de Nederlandse serie, nu niet bepaald het allermooiste Frans. Het zijn geen des phrases soutenues. De clichés zijn verder uitvergroot; neem de serie dus zeker ook met een flinke korrel zout.

 

Lees ook:Video van de dag: Kat vliegt mee met zweefvliegtuig
Lees ook:“Never never” in Miami
Lees ook:Speciale Franse opname van Shaffy’s ‘Laat me’
Lees ook:Serie over Parijse begraafplaatsen
Lees ook:Serie over Parijse begraafplaatsen, deel 2

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>