Geen vuurwerk bij Eiffeltoren met Oud & Nieuw

Voor degenen die Oud & Nieuw dit jaar in Parijs doorbrengen, een kleine waarschuwing om teleurstelling te voorkomen: er is geen vuurwerkshow bij de Eiffeltoren.

Bij de toeristische trekpleister wordt slechts één keer per jaar een grote vuurwerkshow georganiseerd: op de Franse nationale feestdag, 14 juli. Op 31 december zijn altijd veel mensen (met name toeristen) bij de toren aanwezig, maar er wordt geen vuurwerk afgestoken.

Wat er dan wel te doen is in de Franse hoofdstad? Er zijn talloze feesten. Het Franse dagblad Le Figaro selecteerde de tien beste fêtes in Parijs. Zo wordt er een “From Disco to House” feest georganiseerd in Showcase en une soirée masquée in La Rotonde. Lees alle tips van Le Figaro.

Lees ook:Quatorze juillet: de leukste evenementen op een rij
Lees ook:Vier Oud & Nieuw in Parijs!
Lees ook:De vijf beste restaurants aan het water
Lees ook:Brand in brandweerkazerne (met video)
Lees ook:Les Noces de Figaro in Opéra Bastille

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>