Kerst in Parijs

Het is nog maar november, maar Parijs is al helemaal in de kerstsfeer. Althans, de grote bekende warenhuizen van de Franse hoofdstad. De kerstversiering van dit jaar overtreft alle voorgaande jaren.

Zo is Galeries Lafayette dit jaar geheel verlicht. Tijdens een officiële ceremonie stak het Franse model Loulou Robert samen met een prachtige gouden olifant de verlichting aan het monumentale pand aan. En ook de jaarlijkse metershoge kerstboom, die in het midden van het warenhuis staat, is onlangs onthuld. Dit jaar is het warenhuis een samenwerking aangegaan met Swarovski: de boom bevat dan ook tientallen kristallen. Dat is nog niet alles: ook in de etalages pakt Galeries Lafayette flink uit dit jaar: de twaalf etalages aan de Boulevard Haussman zijn gestyled door Louis Vuitton.

Ook in Printemps zijn de kerstetalages onlangs onthuld, door niemand minder dan de Franse steractrice Marion Cotillard (De rouille et d’os, La vie en Rose). De etalages zijn ontworpen door het Franse modehuis Dior. De kleine poppen in de etalages zijn gekleed in mini-jurken van Dior, replica’s van verschillende collecties van 1947 tot nu. Bekijk de foto’s van de kerstetalages van Printemps.

Foto’s: © Galeries Lafayette.

Lees ook:Galeries Lafayette in teken van sportmode
Lees ook:Galeries Lafayette in rock’n'mode kerstsfeer
Lees ook:Kunst in etalages Galeries Lafayette
Lees ook:Tweede editie grootste modeshow ter wereld in Parijs
Lees ook:3e editie ‘grootste modeshow ter wereld’

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>