Veel drukte op Franse wegen door meivakantie

De ANWB verwacht komend weekend veel drukte op de snelwegen door het begin van de meivakantie. Naar verwachting gaan 1,8 miljoen Nederlanders op vakantie.  Van hen blijft iets meer dan de helft in eigen land. Frankrijk is het meest favoriete vakantieland, gevolgd door Duitsland en België.
 
In Frankrijk wordt vooral file verwacht op de snelwegen richting het zuiden en de Alpen. Veel Fransen gaan een lang weekend weg, omdat aanstaande dinsdag 1 mei, de Dag van de Arbeid, een nationale feestdag is. Dat zorgt voor extra drukte op de weg.

Lees ook:Drukte op snelwegen door Hemelvaart
Lees ook:Zwarte Zaterdag: 30 juli 2011
Lees ook:Drukte op Franse snelwegen
Lees ook:Zwarte Zaterdag: geen records, wel lange files
Lees ook:Opnieuw files Franse Alpen door wintersport

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>