Disneyland Paris bestaat 20 jaar

Op 12 april 2012 is het precies twintig jaar geleden dat Disneyland Paris haar deuren opende. Dit jubileum wordt vanaf 1 april uitgebreid gevierd in het themapark. Een aantal nieuwe evenementen op een rij:

Disney Dreams
Een avondshow met duizenden lichtjes, laserstralen, fonteinen en vuurwerk. En er wordt gebruik gemaakt van de nieuwste technieken: voor de eerste keer worden beelden geprojecteerd op het Kasteel van Doornroosje. In Disney Dreams neemt Peter Pan de bezoekers mee op een avontuurlijke tocht langs Belle en het Beest, De Klokkenluider van de Notre Dame, Rapunzel en veel andere Disneyklassiekers.

Disney Magic on Parade
De parade in het Disneyland Park is vernieuwd. In Disney Magic on Parade worden de nieuwe paradewagens begeleid door een gloednieuwe soundtrack. Alle Disneyfiguren zijn te zien in hun speciale tovenaarskostuums en voeren een nieuwe choreografie uit.

Disney’s Celebration Train
De grootste Disneysterren zoals Minnie, Donald, Katrien, Pluto, Knabbel en Babbel komen naar het Kasteel van Doornroosje om daar hun fans en vrienden te ontmoeten. De trein is prachtig versierd, de Disneyfiguren hebben hun mooiste verjaardagskostuums aangetrokken en er klinkt magische muziek.

Main Street, U.S.A. Celebrates
De bekende hoofdstraat van Disneyland Paris is ter ere van de 20e verjaardag prachtig versierd.

Ontmoet Mickey Mouse
Vanaf het voorjaar kun je Mickey Mouse ontmoeten in Disneyland Paris. De wereldberoemde muis verwelkomt gasten in zijn eigen kleedkamer in de repetitieruimte van het Fantasyland Festival Theater.

Tijdens de 20e verjaardag heeft Disneyland Paris langere openingstijden.
Meer informatie: www.disneylandparis.com

Lees ook:Disneyland Paris verlengt 20e verjaardag
Lees ook:Kerst in Disneyland Paris
Lees ook:Disneyland Paris kleurt oranje voor Halloween
Lees ook:Griezelen in Disneyland Paris
Lees ook:Disneyland Paris werft ‘Mickey’s’ in België

1 Reacties // Reageer

One thought on “Disneyland Paris bestaat 20 jaar

  1. Jules Vismale

    Het was meer dan 20 jaar geleden (in 1992) een geweldig idee van de Disney-medewerkers, waaronder Michael Eisner, om in Europa Disneyland Parijs te openen! De sprookjes die Walt Disney ooit verfilmde zoals Sneeuwwitje, Assepoester, Doornroosje, Peter Pan, Alice in Wonderland, Pinokkio enz. komen oorspronkelijk uit Europa maar Mickey Mouse, Donald Duck, Goofy, Pluto e.a. juist weer uit Amerika. Pas in de 21ste eeuw ging ik voor de eerste keer naar Disneyland en ben er daarna nog verscheidene malen geweest. Hoewel ik de atracties prachtig vindt is het eten daar schandalig duur en misschien zorgt het vele vuurwerk dat bij parades wordt afgestoken voor teveel luchtvervuiling. Hopelijk wordt Disneyland Parijs nog mooier dan het al is!

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>