Favoriete parenclub DSK moet deuren sluiten

De Parijse parenclub Les Chandelles, dat onder anderen voormalig IMF-topman Dominique Strauss Kahn tot zijn vaste bezoekers rekent, moet (tijdelijk) de deuren sluiten. Dat melden verschillende Franse media.

In de parenclub in de Franse hoofdstad zijn prostituees werkzaam, aldus de Parijse politie. En dat mag niet volgens de Franse wet. Prostitutie is toegestaan in Frankrijk, maar niet gereglementeerd zoals in Nederland het geval is. Zo zijn bordelen sinds 1946 verboden.

Lees ook:‘Franse vrouwen veel beter achter het stuur’
Lees ook:DSK geeft vrij seksleven toe
Lees ook:Elles verschijnt op DVD
Lees ook:Filmrecensie Elles
Lees ook:Eénentwintig agenten gewond

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>