Griezelen in Disneyland Paris

Op 1 oktober wordt Disney’s Festival vol Magische Momenten in Disneyland Paris verschrikkelijk leuk verstoord. De Disney schurken nemen 31 dagen lang het pretpark over, tijdens Disney’s Halloween Festival.

Cruella de Vil, Jafar, de heks van Sneeuwwitje en vele andere Disney schurken nemen in de maand oktober het Disneyland Park over om bezoekers te laten schrikken, maar vooruit, ook om met ze op de foto te gaan. Speciaal voor Halloween kleurt het Disneyland Park oranje en duiken Mickey-vormige pompoenen op in het straatbeeld van Town Square. En er zijn nog meer activiteiten tijdens dit festival: 

Disney’s Duistere Halloween Show
Disney’s ‘Meesteres van al het kwaad’ verwacht je voor een gloednieuwe show vol dodelijk leuke verrassingen! Gedreven door jaloezie omdat ze niet in het Kasteel is uitgenodigd voor de geboorte van Prinses Aurora, bereidt Malafide een gevaarlijke spreuk voor die ze over het Kasteel van Doornroosje wil uitspreken. Malafide geeft Dr. Facilier, de nieuwste Disney Schurk uit The Princess and the Frog, de kans de spreuk uit te voeren. Ook al is Dr. Facilier er van overtuigd dat hij ‘s werelds grootste tovenaar is, Malafide laat hem de échte kneepjes van het vak zien. 

Mickey’s Halloween Feest
Mickey en zijn beste vrienden zijn allemaal de kledingkast ingedoken om hun mooiste Halloween kostuum aan te trekken. Zij staan klaar voor een paar magische Halloween momenten met de bezoekers van het Disneyland Park. Tijdens deze nieuwe interactieve show op Castle Stage kun dansen met Minnie Mouse, de Hoelahoep leren van Goofy en op vleermuisjacht gaan met Donald… Aan Mickey de taak om vervolgens de kwaliteiten van zijn vriendjes te beoordelen in deze vrolijke show. De show is meerdere keren per dag te zien en eindigt elke keer in een stortbui: een regen aan snoepgoed!

De Halloween events:
Mickey’s Not-So-Scary Halloween Party
Zin in een Halloween feestje zonder al te veel griezelen? Dan is Mickey’s Not-So-Scary Party de perfecte gelegenheid. Kinderen van alle leeftijden verkleden zich en genieten van een spookachtig leuk feest op  7, 14, 21 en 28 oktober. Zij vieren samen met Mickey en zijn vrienden in prachtige Halloween kostuums een groots Halloweenfeest. Naast deze unieke momenten en shows worden ook een aantal kindvriendelijke attracties geopend in het Disneyland Park. De kosten bedragen € 25 per persoon en kinderen onder de 3 jaar zijn gratis.

Disney’s Halloween Party
Dit wordt een absolute knaller! Op 31 oktober geeft Disneyland Paris een groot en onvergetelijk Halloweenfeest van 20.30 tot 01.00 uur in het Disneyland Park. Straat entertainment, shows en de spectaculaire Disney’s Fantillusion Parade geleid door de Disney schurken tegen de achtergrond van een licht- en geluidspektakel op het Kasteel van Doornroosje, zorgen voor een avond om nooit te vergeten. De kosten voor dit feest bedragen € 35 per persoon en kinderen onder de 3 jaar mogen gratis mee.

Terrorific Night
Je ergste nachtmerries worden werkelijkheid tijdens de Terrorific Night op 29 en 30 oktober van 20.30 tot 01.00uur in Disneyland Paris. Enge monsters, ondefinieerbare figuren én spannende attracties bieden je een griezelige Halloweenavond. De kosten voor deze avond bedragen € 32 per persoon.

Meer informatie: www.disneylandparis.nl
Foto’s: Disneyland Paris.

Lees ook:Disneyland Paris kleurt oranje voor Halloween
Lees ook:Disneyland Paris viert Halloween
Lees ook:Disneyland Paris verlengt 20e verjaardag
Lees ook:Wil jij de hoofdrol in de campagne van Disneyland Paris?
Lees ook:Mickey pompoen verbouwd voor Halloween Festival in Disneyland Paris

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>