Eiffeltoren opnieuw ontruimd na bommelding

De Eiffeltoren in Parijs is afgelopen vrijdagavond ontruimd na een bommelding. Het is de derde keer in enkele maanden tijd dat de toeristische trekpleister moest worden ontruimd. Zo’n 1.700 personen moesten de beroemde toren verlaten. Ook de Tour Montparnasse, de hoogste wolkenkrabber in de Franse hoofdstad, werd ontruimd. Zo’n 300 mensen werden geëvacueerd uit de toren.

De Franse politie zou rond acht uur ‘s avonds twee telefoontjes vanuit een telefooncel hebben gekregen, met de mededeling dat er bommen zouden ontploffen in beide torens. Explosieven werden echter niet gevonden, zo meldt persbureau AFP.

De toeristische trekpleisters zijn inmiddels weer geopend voor het publiek.

Lees ook:Ontruiming Lourdes na bommelding
Lees ook:Eiffeltoren ontruimd na bommelding
Lees ook:Metrostation in Parijs ontruimd na bommelding
Lees ook:Verdachte valse bommelding opgepakt
Lees ook:Driehonderd kilo!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>