Nieuwe poll: vooroordelen over de Fransen

Hartelijk dank aan iedereen die heeft gestemd op onze poll "Hoe ben je op Frankrijk.blog terecht gekomen?" Dit heeft ons meer inzicht verschaft over onze bezoekers en de media die we mogelijk nog beter kunnen benutten.

In totaal is er zo'n 90 keer gestemd. Bijna de helft van jullie komt ons op het spoor via Google of een andere zoekmachine. Dit is een goed teken! Dan is er een groot gedeelte van ruim 19% dat door iemand anders op onze site is gewezen (bedankt en zegt het voort!) en een percentage van 12,4% komt bij ons terecht via links op andere sites.

 

Slechts een klein gedeelte vindt ons via de algemene pagina van Blog.nl (6,7%), door zomaar wat te surfen (5,7%) of via een bericht in de media (4,5%). Een bijna te verwaarlozen groepje van 2,2% is op onze site terecht gekomen via vriendennetwerk Hyves.

Vanaf vandaag vind je hiernaast een nieuwe poll over de vooroordelen die (mogelijk) bestaan ten opzichte van Frankrijk en de Fransen. In september schreven wij hier al een bericht over. Maar nu zijn we benieuwd naar jouw mening: Welk van deze vooroordelen is naar jouw idee geen vooroordeel maar gewoon een grof feit? Stem en laat het ons weten!

Staan jouw (voor)oordelen er niet tussen? Plaats dan gewoon een reactie bij dit bericht en licht je mening toe.

Lees ook:Uitslag poll over boerderij loterij
Lees ook:Het meest geliefde koosnaampje op frankrijk.blog.nl!
Lees ook:Poll uitslag: Wat vinden Nederlanders van de Fransen?
Lees ook:Nederlanders praten te hard, kunnen niet flirten en andere vooroordelen
Lees ook:Muziek: De gelukkige man – of toch niet?

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>