Colofon

Frankrijk.blog.nl is een thematische weblog die dagelijks nieuwe berichten plaatst over het land Frankrijk. Deze bevatten niet alleen het laatste nieuws, maar ook feiten en achtergrondinformatie over geschiedenis, taal, sport, toeristische tips, weetjes, muziek, recepten, boek & filmrecencies enz. Kortom: alles wat met dit prachtige land te maken heeft.

De uitgever Blog Online is in juni 2005 begonnen met het uitgeven van themablogs. Inmiddels zijn er meer dan 85 verschillende blogs en dat aantal breidt zich snel uit. Het netwerk trekt maandelijks zo’n 2 miljoen bezoekers.

Adverteren? Wilt u adverteren op (één van de) themablogs van Blog Online? Door de doelgerichte aanpak van Blog Online kunt u een specifieke doelgroep aanspreken of juist een heel breed publiek. Voor meer informatie: bel 020 4459931.

Lees ook:Colofon
Lees ook:Word de nieuwe Frankrijkblogger!
Lees ook:Nieuwe website over Frankrijk gelanceerd
Lees ook:‘Franse vrouwen moeilijkst te imponeren op datingsites’
Lees ook:100% zomeractie 2013

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>