Foto’s van de Beatles 50 jaar geleden in Parijs

Het is 50 jaar geleden dat de Beatles optraden in het beroemde Olympia in Parijs. Om dit te vieren opent Galerie Photo12 een speciale expositie met foto’s van de Beatles in Parijs. In juli 1963 trad de eerste boyband ter wereld op in de Olympia. Niet alleen foto’s van het optreden, maar ook kiekjes van de fans en de jongens in de hoofdstad van Frankrijk zijn te bewonderen.

De expositie loopt van 29 november t/m 15 februari 2014 in Galerie Photo12.

Lees ook:World Press Photo 2011 expositie in Parijs
Lees ook:Paris Photo en Mois de la Photo
Lees ook:Expositie over Franse cinéma
Lees ook:Expositie Jean Paul Gaultier in Rotterdam
Lees ook:Wilde kustfoto’s op Franse expositie

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>