Carla Bruni treedt weer op in Frankrijk

Carla Bruni zette haar muziekcarrière op een lager pitje tijdens haar zwangerschap en het presidentschap van haar man Nicholas Sarkozy. Maar de first lady is terug en tourt door Frankrijk. Afgelopen weekend stond ze met liedjes van haar album ‘Little French Songs’ in Parijs, vanavond in Toulouse, morgen staat ze op het podium in Biarritz en vrijdag speelt ze in Bordeaux.

Het album Little French Songs werd in mei gepresenteerd en stond direct op nummer 2 in de Franse hitlijsten. Afgelopen weekend was het eerste concert in Frankrijk in het Casino de Paris. Nicolas Sarkozy was hierbij aanwezig, wat ertoe leidde dat het publiek enthousiast ‘Nicolas, Nicolas!’ begon te roepen.

De cd Little French Songs staat vol met Franse fluisterliedjes, die allen over de liefde gaan. Carla Bruni treedt niet op in Nederland, maar wel op 13 december in Brussel en 30 januari 2014 in Antwerpen.

Lees ook:Carla Bruni onthult titel nieuwe album
Lees ook:Carla Bruni pakt muziekcarrière weer op
Lees ook:“Carla Bruni niet welkom in Vaticaan”
Lees ook:Carla Bruni en Metallica samen op de BBC
Lees ook:Carla Bruni gezicht van nieuwe campagne Bulgari

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>